d' Oultremontcollege

Kom naar het d’Oultremont

Binnenkort ga jij naar de middelbare school: spannend! We vertellen je graag wat er zo leuk is aan het d’Oultremont College, zodat je een goede keuze kan maken.

Je kunt kiezen voor het d’Oultremont College als je een vmbo-kader/mavo-, mavo-, havo- of vwo-advies hebt. Er zijn veel redenen waarom je voor het d’Oultremont College zou gaan. Dit vinden de leerlingen de belangrijkste drie:

  1.    Het d’Oultremont College is een gezellige school, waar je je snel thuis voelt en je veel mensen leert kennen.
  2.    Je bepaalt heel veel zelf. Naast de vaste vakken kies je zelf voor extra uitleg, alvast je huiswerk op school maken of neem je deel aan een van de talentgroepen.
  3.    Je leert niet alleen uit boeken, maar ook in de praktijk: daar ontwikkel jij jouw skills. Zo hebben we een speeltuin ontworpen voor de gemeente. Daarmee leer je samenwerken, onderzoeken, presenteren en reflecteren.

In deze video nemen Zeb en Odile je mee voor een rondleiding door het schoolgebouw. Of bekijk deze video van Sam die je meer vertelt over de vakken, het huiswerk en hoe je wordt begeleid. Nieuwsgierig geworden? Kom dan zeker naar de open dag en proef zelf de sfeer van het d’Oultremont College.

 

Individuele Rondleiding

Wil je bij ons de sfeer komen proeven? Dan geven we je graag een persoonlijke rondleiding. In een uurtje loop je samen met een medewerker van de school door ons gebouw. We vertellen je veel over het onderwijs en laten je het gebouw zien. Ook kun je vragen stellen. De rondleidingen zijn alleen voor leerlingen van groep 8 en hun ouders. Meld je aan via onderstaande knop!

Aanmelden Rondleiding