d' Oultremontcollege

Aanmelden

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor het d’Oultremont College! Je bent van harte welkom.

Zó ziet de aanmeldprocedure eruit:

 

Stap 1. Om een goede indruk van het d’Oultremont College te krijgen bekijk je onze brochure en website, bezoek je onze open dag of kom je naar een van de d’Ou mee middagen.

Stap 2. Ja, het d’Oultremont College is dé school voor mij! Inmiddels is de digitale aanmeldprocedure afgerond. Zit je in groep 8 en wil je je aanmelden? Neem dan contact op met mevr. Geboers, m.geboers@doultremontcollege.nl

Stap 3. Wij nemen contact op met je leerkracht van de basisschool voor een ‘warme overdracht’.

Stap 4. Dinsdag 9 mei ontvangen jij, je ouders en de basisschool de uitslag van je toelating. Dan ontvang je ook een formulier om aan te geven bij wie je graag in de klas wilt komen.

Stap 5. Op dinsdag 20 juni 2023 verwelkomen we jou en alle nieuwe leerlingen op school. Dan maak je kennis met je klasgenoten en mentor. Zo ben je helemaal klaar voor een onvergetelijke schooltijd op het d’Oultremont College!

 

Heb je nog vragen? Neem contact op met Miriam Geboers, teamleider van klas 1 en 2 via info@doultremontcollege.nl of via 0416-374448.

 

*Leerlingen met een extra ondersteuningsvraag horen binnen 6 tot 10 weken na de aanmelding of we passend onderwijs kunnen bieden op onze school.

 

Hier vind je het aanmeldformulier als je wilt instromen in klas 2. En hier het formulier voor klas 3 en hoger.

Meer informatie over de aanmeldprocedure kun je lezen in de brief aan ouders van POVO.