d' Oultremontcollege

Aanmelden

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor het d’Oultremont College! Je bent van harte welkom. 
 

Zo ziet de aanmeldprocedure eruit:

1. Om een goede indruk van onze school te krijgen, bekijk je onze brochure en website en kom je langs tijdens een van de kennismakingsactiviteiten.

2. Wil je jezelf graag aanmelden voor de brugklas van het d'Oultremont College en heb je je definitieve doorstroomadvies ontvangen van de basisschool, dan kun je jezelf vanaf 18 maart 2024 digitaal aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Vervolgens kom je op een van de aanmeldavonden 25 of 26 maart 2024 tussen 18.30 en 20.30 uur bij ons langs om de aanmeldingsgegevens te controleren. Zie ook doorstroomschema aanmeldingen.

Als je je na deze data wilt aanmelden, neem dan contact op met Miriam Geboers, teamleider onderbouw (m.geboers@doultremontcollege.nl).

3. Wij nemen contact op met je leerkracht van de basisschool voor een "warme overdracht", zodat we alvast iets meer over jou weten.

4. Rond 21 mei ontvangen jij en je ouders en de basisschool bericht over de definitieve plaatsing.

5. Op dinsdag 11 juni 2024 verwelkomen we jou en alle nieuwe leerlingen op school. Dan maak je kennis met je klasgenoten en mentor. Zo ben je helemaal klaar voor een onvergetelijke schooltijd op het d'Oultremont College.


Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar Miriam Geboers, teamleider leerjaar 1 + 2 (m.geboers@doultremontcollege.nl). Zij helpt je graag verder.
Leerlingen met een extra ondersteuning horen binnen 6 tot 10 weken na de aanmelding of we passend onderwijs kunnen bieden op onze school.

Hier vind je de brief aan ouders van POVO met informatie over de aanmeldprocedure.